Terugbetalings- en retourbeleid

Retouren, terugbetalingen en wijzigingen aan uw bestelling

Wij bieden een terugbetaling van 100% van uw betaling of het opnieuw verzenden van de producten die u bestelt als uw bestelling om welke reden dan ook niet binnen maximaal 24 uur bij verzending ‘s nachts of binnen 3 werkdagen bij standaardverzending wordt bereikt. Als uw bestelling om welke reden dan ook niet verschijnt of beschadigd raakt tijdens het transport, sturen wij u een ander pakket of een volledige terugbetaling op basis van uw verzoek. Als een of meer artikelen naar ons worden geretourneerd vanwege niet-naleving van de importwetten en douanevoorschriften van uw land, wordt uw betaling 100% terugbetaald. afslankpillen kopen.

Beschadigd pakket:

Neem direct contact met ons op wanneer u merkt dat het pakket beschadigd is afgeleverd via onlinedienst@koopozempic.nl, wij voeren graag de door u aangevraagde wijzigingen door.

Wijziging of annulering van een bestelling.

Neem contact met ons op via onlinedienst@koopozempic.nl, wij voeren graag de door u aangevraagde wijzigingen door. Zodra uw bestelling is verwerkt en verzonden, kunnen we deze helaas niet meer wijzigen of annuleren. Daarom is het zo belangrijk om uw bestelling zorgvuldig te controleren voordat u de bestelling voltooit en betaalt. U kunt 23 uur nadat uw bestelling is voltooid wijzigingen aanbrengen.

Jouw verantwoordelijkheid

U bent volledig gedekt door ons retour-, herverzendings- en terugbetalingsbeleid. Er zijn echter enkele verantwoordelijkheden die u op u moet nemen.

  • Zorg ervoor dat u een product nodig heeft voordat u het bestelt. Bestel niet overhaast een product uit opwinding, maar kom er bij ontvangst van het pakket achter dat u al van gedachten bent veranderd.
  • Geef bij het bestellen nauwkeurige informatie op. Wij hebben mogelijkheden om onder een valse naam te bestellen en anoniem te betalen, maar u kunt ook bestellen zonder een account aan te maken op onze website. Als het echter om uw afleveradres gaat, moet de informatie zo volledig/specifiek mogelijk zijn om onbestelbare artikelen te voorkomen.
  • Bestel alleen als u zeker weet dat u binnen 48 uur betaalt. We hebben altijd veel klanten en bestellingen te verwerken (we staan uiteraard op de eerste pagina van Google), dus het is een slimme zet om je bestelling niet te lang in de wacht te laten staan.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. of bezoek onze pagina met veelgestelde vragen.

…en aangezien u al weet wat een restitutiebeleid is, hoeft u daar niet naar te zoeken.

× Hoe kan ik u helpen?